Köpinformation och villkor

Priser

Alla priser anges i svenska kronor och är inklusive gällande moms. Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformation och för eventuella prisändringar. Se till att kontrollera priserna på vår webbplats innan beställning då dessa kan förändras bland annat på grund av förändringar av valutakurser och råvarupriser.

Det finns ingen lägsta köpgräns.


Leverans och avgift

Vi skickar varorna antingen via brev eller via postförskott. Meddela vid beställning vilket leveranssätt du önskar! Observera att endast beställningar som understiger ett värde av 600kr kan skickas via vanligt brev. I andra fall skickas varorna automatiskt mot postförskott. Här nedan kan du läsa mer om leveransalternativ.


Brevleverans: 15kr

Varorna kan levereras via vanligt brev om orderbeloppet understiger 600kr. En avgift på 15kr för frakt och expedition tillkommer. Vi skickar varorna så fort vi ser att förskottsbetalning inkommit till vårt Plusgirokonto. Observera att det kan ta upp till 3 arbetsdagar innan din betalning syns på Plusgiro.

Plusgiro: 1064 548-9

Vänligen överför inte din betalning innan du fått en orderbekräftelse från oss, så att vi kan kontrollera att alla varor du beställde finns i lagret innan betalningen sker.


Postförskott - Beställningar under 600kr: 65kr

Om orderbeloppet understiger 600kr och du önskar leverans via postförskott, tillkommer en avgift på 65kr för postförskott, frakt och expedition. Betalningen sker när du hämtar ut paketet på posten.
Leveranstiden är normalt inom 2-3 arbetsdagar. I annat fall kontaktas du snarast möjligt för leveransalternativ.


Postförskott - Beställningar över 600kr: 15kr

Om orderbeloppet överstiger 600kr skickas varorna automatiskt mot postförskott. Då tillkommer en avgift på endast 15kr för frakt och expedition. Betalningen sker när du hämtar ut paketet på posten.
Leveranstiden är normalt inom 2-3 arbetsdagar. I annat fall kontaktas du snarast möjligt för leveransalternativ.


Fraktfritt för beställningar över 2000kr

Beställningar som överstiger ett värde av 2000kr skickas via postförskott helt avgiftsfritt. Betalningen sker när du hämtar ut paketet på posten.
Leveranstiden är normalt inom 2-3 arbetsdagar. I annat fall kontaktas du snarast möjligt för leveransalternativ.


*För ej utlösta postförskottspaket/brev debiterar vi 150:- för frakt/hanteringskostnader.


Ångerrätt

Om du av någon anledning inte är nöjd med din vara har du full returrätt inom 14 dagar från det att du tagit emot varan, förutsatt att varan är oanvänd och oskadad. Du bekostar själv returfrakten. Retur får inte ske som postförskott eller efterkrav. Du ansvarar som kund för att varan når oss i oskadat skick. Kontakta oss på contact@skapasmycken.se innan du returnerar varorna.


Reklamation

Vi försöker alltid se till att våra kunder ska få det de beställt. Men tyvärr kan det hända att vi missar något eller levererar felaktiga varor. Vid felaktig leverans, dvs. leverans av fel vara, fel antal, skadad eller bristfällig vara, kontakta oss på contact@skapasmycken.se omedelbart. Om någon vara behöver returneras ersätter vi dig för returfraktkostnaden.

Skulle ditt paket vara skadat vid leverans skall du även omgående anmäla detta till Posten, helst vid mottagandet.


För att kunna handla hos oss måste du ha fyllt 18 år.

Detta villkor gäller beställningar inom Sverige. Kontakta gärna angående leveranser utanför Sverige.


Adress och kontaktuppgifter

Skicka ett mail om du har några frågor!


SkapaSmycken.se

c/o Mai Eliasson

Sjöbjörnsvägen 66B

117 67 Stockholm

E-mail: contact@skapasmycken.se


Välkommen till SkapaSmycken.se!Copyright (c) 2002-2013 SkapaSmycken.se